top of page

Förrätter

Löjrom

Smörstekt levainbröd, löjrom, rödlök, gräslök, smetana, dill och citron. 189kr

Gulbetscarpaccio

Gulbeta, pistagenötter, örtkrutonger, apelsinvinägrett, chèvrekräm, rosmarinshonung och örtsallad. 159kr

Halv råbiff

Nötinnanlår serveras med dragonmajonäs, 64°c äggula, brynt smörpulver, pommes pinnes, vinägerpicklad schalottenlök och friterad dragon. 169kr

Huvudrätter

Kvällens fisk

Serveras med musselsås, blåmusslor, dressad fänkålscrudité, sauterad morot, regnbågsrom, dill & kokt potatis. 329kr

Kroketter

Kroketter på jordärtskocka, potatis och rödbrokig. Smörad kålbuljong, belugalinser, svartkål, svampkräm, tranbärspicklad svamp och picklade steklök. 269kr

Tender shoulder

Liten bogstek, svampkräm, konfiterad potatispuck med fras, picklade steklök, portervelouté och sötpotatischips. 299kr

Anka

Anka tillagad i sous vide, potatiskaka med timjan, portvinssås, svartkål, picklad steklök, svarta vinbär, parmesan & pumpapuré smaksatt med apelsin. 329kr

Klassiker

Hel råbiff

Serveras med pommes frites och baconemulsion. 279kr

Parisare

Mald högrev, smörstekt levainbröd, 63°c ägg, picklad rödlök, ost och baconemulsion, sallad. Serveras med pommes frites. 239kr

Rödbetssallad

Gratinerad chévre, rödbetor, serranoskinka, honungsrostade valnötter, vaniljpäron, romansallad och hallonvinegrette. 199kr

Efterrätter

Hallon och valnöt

Vitchockladcookie, vispad hallonpannacotta, valnötsglass, honungsrostade valnötter och färska hallon. 132kr

Choklad

Chokladtårta med Baileystryffel, kaffeparfait, färska bär, apelsin och sockerkrisp. 139kr

Crèmbrûlée

Saltkaramellbrûlée serveras med färska bär. 119kr

Tryffel 49kr

Glasskula 49kr

Ostbricka

Tre sorters ostar från Örebro ost. Serveras med marmelad och Ingeborgs fröknäcke. 149kr

  • Instagram
  • Facebook
  • TripAdvisor
bottom of page