Förrätter
Löjrom
Smörstekt levainbröd, löjrom, rödlök, gräslök, smetana, dill och citron. 189kr
Gulbetscarpaccio
Gulbeta, pistagenötter, örtkrutonger, apelsinvinägrett, chèvrekräm, rosmarinshonung och örtsallad. 159kr
Halv råbiff
Nötinnanlår serveras med dragonmajonäs, 64°c äggula, brynt smörpulver, pommes pinnes, vinägerpicklad schalottenlök och friterad dragon. 169kr
Huvudrätter
Kvällens fisk
Serveras med musselsås, blåmusslor, dressad fänkålscrudité, sauterad morot, regnbågsrom, dill & kokt potatis. 329kr
Kroketter
Kroketter på jordärtskocka, potatis och rödbrokig. Smörad kålbuljong, belugalinser, svartkål, svampkräm, tranbärspicklad svamp och picklade steklök. 269kr
Tender shoulder
Liten bogstek, svampkräm, konfiterad potatispuck med fras, picklade steklök, portervelouté och sötpotatischips. 299kr
Anka
Anka tillagad i sous vide, potatiskaka med timjan, portvinssås, svartkål, picklad steklök, svarta vinbär, parmesan & pumpapuré smaksatt med apelsin. 329kr
Klassiker
Hel råbiff
Serveras med pommes frites och baconemulsion. 279kr
Parisare
Mald högrev, smörstekt levainbröd, 63°c ägg, picklad rödlök, ost och baconemulsion, sallad. Serveras med pommes frites. 239kr
Rödbetssallad
Gratinerad chévre, rödbetor, serranoskinka, honungsrostade valnötter, vaniljpäron, romansallad och hallonvinegrette. 199kr
Efterrätter
Hallon och valnöt
Vitchockladcookie, vispad hallonpannacotta, valnötsglass, honungsrostade valnötter och färska hallon. 132kr
Choklad
Chokladtårta med Baileystryffel, kaffeparfait, färska bär, apelsin och sockerkrisp. 139kr
Crème brûlée
Saltkaramellbrûlée serveras med färska bär. 119kr
Tryffel 49kr
Glasskula 49kr
Ostbricka
Tre sorters ostar från Örebro ost. Serveras med marmelad och Ingeborgs fröknäcke. 149kr